Huset är tryggat

Drömmen om att ha en stuga fortsätter, men först, har jag kommit fram till, måste vi ta hand om det hus som vi redan har. Det finns nämligen mycket att fixa med och snickra på och det blir inte mindre arbete bara för att man väntar.

En av de saker som jag har tittat över på den senaste tiden är hur väl vi är försäkrade i vårt hus. För att maximera vår säkerhet om olyckan skulle vara framme så tecknade jag en villaförsäkring hos Moderna Försäkringar. Denna ger ett utökat skydd om man till exempel skulle få en rejäl fuktskada eller om något annat skulle behöva åtgärdas. På det hela taget känns det himla tryggt att ha detta utökade skydd.

Annars så har jag mest gått omkring och krattat i trädgården. Det har också varit perfekt väder för att bränna löv och annat bråte. Det gäller dock att vara försiktig och om en månad kommer det vara alltför farligt att elda. Sedan så har jag också köpt en ny hammock som jag ska ha på altanen. På det hela taget kan man därför säga att jag nu är väl förberedd på en fantastisk sommar i vårt hus!

Nu blir det tacosallad till middag!

 

Vår hammock

Vår hammock!

Leave a Reply