Min vecka!

Nu väntar nästan alla jag känner bara på en enda sak: våren. Det finns nämligen en gemensam överenskommelse mellan alla svenskar om att vintern måste få ett slut, och det snabbt. Efter att ha trevat runt och slaskat i blötsnön så måste det nu hände någonting helt annat. Solen måste få komma fram.

Den senaste veckan har jag varit sysselsatt med lite av varje. Dels har jag sysselsatt mig med bokföringen för mitt företag, men även har jag haft tid att ringa runt och prata med lite gamla vänner. En av mina bästa vänner har visat sig hamna i lite ekonomiska besvärligheter genom att han en månad blev tvungen att renovera källaren som fuktskadats. Han löste dock situationen genom att ta ett smslån från Onea, vilket fungerade bra. Att låna från dem är både enkelt och smidigt och allt som krävs är att man är svensk medborgare, är över 20 år och inte har några betalningsanmärkningar. Om du lånar på detta sätt så är återbetalningstiden oftast en månad, men om du vill: förläng ditt lån! Det kan vara bra att känna till detta om sms-lån för alla därute.

Ikväll så ska jag nog ta det lugnt och se över mitt avgassytem på bilen som krånglat. Imorgon så kommer en vän på besök. Då ska jag laga fiskgryta med räkor! Mums!

DownloadedFile-181

 

Leave a Reply