Nytt sparande

Äntligen har jag skaffat mig ett sparkonto med riktigt bra sparränta! Jag fattar inte varför jag inte har tagit tag i detta tidigare. Nu har jag i vilket fall som helst öppnat ett konto hos 4spar.se, som har sparkonton till marknadens bästa sparränta. Kontot är gratis att öppnar och det gör man via datorn vilket är både lätt och smidigt. 4Spar har tre olika konton att välja mellan, men vilket man än väljer kommer man att få en jättebra sparränta.

Inlåningskontot har en rörlig ränta och ligger just nu årligen på 6,5 procent. På detta kontot är det fria uttag och ingen bindningstid. Minsta insättningen på kontot är 1.000 kr och det högsta är 50.000 kr.
Räntekonto 1 år har en fast ränta som årligen ligger på 8 procent och bindningstiden är precis som det låter ett år. På detta konto är minsta insättningsgränsen 10.000 kr och den högsta 50.000 kr.
Det sista kontot som heter Räntekonto 3 år har en fast årlig ränta på 10 procent med en bindningstid på tre år. Precis som föregående konto är även här minsta insättningen 10.000 kr och den högsta 50.000 kr.

Det är så skönt att ha tagit beslutet att spara pengar hos 4Spar och jag ser verkligen fram emot att få avkastningen från sparandet framöver.

minska-fasta-kostnader-spara-pengar

Leave a Reply